Meci spectaculos în Oltenia! Craiova câștigă cu CFR și amenință Steaua

Meci spectaculos în Oltenia! Craiova câștigă cu CFR și amenință Steaua

CS U Craiova a câștigat cu 2-1 în fața CFR-ului și a urcat pe locul secund, cu 36 de puncte, la doar o singură lungime în spatele liderului Steaua.

Clujenii au început bine partida. Omrani a creat panică în careul advers încă din startul meciului, însă Kay și Calancea l-au blocat pe francez (‘5). La reluare, Horj a trimis cu capul, dar portarul gazdelor a reținut balonul (’13). Oltenii au replicat prin Zlatinski, care l-a testat pe Vâtcă cu un șut din afara careului, prins însă fără probleme de goalkeeper-ul ardelenilor (’18). Ivan nu a găsit nici el cadrul porții din doar câțiva metri (’23).

„Feroviarii” au răspuns prin Juan Carlos, al cărui șut a trecut puțin alături (’24). A urmat o fază controversată. Ivan a centrat în careu, mingea a fost respinsă de Horj, Bîrsan a dictat corner, însă a revenit asupra deciziei și a arăat punctul cu var, după o semnalizare de la margine a lui Octavian Șovre (’33). Clujenii au protestat, în zadar însă. Mai mult, oaspeții l-au pierdut și pe Miriuță, care a fost trimis în tribune. Zlatinski a transformat penalty-ul și a declanșat fiesta pe stadion (’36).

Bucuria craiovenilor a durat foarte puțin. Bud a restabilit egalitatea, după o greșeală în lanț a apărării gazdelor (’38). Gustavo a fost aproape de un gol de generic, dar Vâtcă a reușit să respingă de sub bară, în corner (’45+2). Brazilianul și-a luat revanșa în debutul actului secund, când a înscris din apropierea linei de 6 metri (’48). Clujenii puteau egala după nici două minute, însă Juan Carlos l-a luat la țintă pe Calancea, deși se afla într-o poziție ideală de a marca (’50).

Omrani și-a tăiat tendonul!

Trupa lui Miriuță a primit o nouă lovitură. Omrani a fost și el trimis la cabine, după ce a primit două cartonașe galbene în doar câteva secunde (’61). De nervi, francezul a spart un geam în drumul către vestiare, tăindu-și tendonul! Fotbalistul a fost bandajat la mâna stângă de către medicii de la ambulanță!

Craiovenii s-au jucat cu ocaziile!

Elevii lui Mulțescu au vrut să profite de avantajul numeric și s-au avântat spre poarta adversă. Bancu a nimerit bara transversală (’72), iar Băluță a șutat peste poartă de la 20 de metri (’78). La faza imediat următoare, Camora a scos de pe linia porții șutul lui Nuno Rocha (’79). Ivan nu a reușit nici el să înscrie. Atacantul a scăpat singur cu Vâtcă, dar goalkeeper-ul oaspeților nu s-a lăsat păcălit (’90). Scor final: 2-1!

9 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca