Meci nebun la Timişoara! CFR, cu un om în minus, a marcat două goluri în doar trei minute! Ambele în prelungiri!

Meci nebun la Timişoara! CFR, cu un om în minus, a marcat două goluri în doar trei minute! Ambele în prelungiri!

Meci mare făcut de CFR! Condusă cu 0-2 şi cu un om în minus, trupa din Gruia a obţinut un punct nesperat pe terenul Timişoarei! Clujenii au marcat ambele goluri în prelungirile partidei, în doar 3 minute!

CFR a început mai bine partida şi putea deschide scorul în minutul 7, prin Lopez, care a trimis cu capul, însă în braţele lui Strauss. Gazdele au dat lovitura la prima lor ocazie importantă la poarta adversă. Ovidiu Popescu a reluat imparabil, din doar câţiva metri, după o acţiune a lui Elek (’10).

Clujenii au fost aproape de egalare prin Păun, dar tânărul atacant a fost blocat în ultimul moment de Scutaru (’27). Timişoara a mai lovit o dată înainte de pauză. Coelho l-a faultat în careu pe Elek, iar Cristi Balaj nu a ezitat să arate punctul cu var (’42). Zicu şi-a asumat răspunderea pentru transformarea penalty-ului şi a făcut-o bine. Atacantul l-a păcălit pe Marc cu un şut puternic, pe centrul porţii (’43).

CFR şi-a complicat şi mai mult misiunea în startul actului secund. Andrei Mureşan a văzut al doilea galben şi, implicit, pe cel roşu, lăsându-şi astfel echipa în inferioritate numerică (’58). La reluare, Zicu a reuşit un gol de generic: voleu de la 18 metri, sub transversală (’59)! Reuşita atacantului a fost anulată însă pe motiv de offside!

Chiar şi cu un om în minus, CFR nu a renunţat la ofensivă. Bud a avut şansa să marcheze, dar Strauss s-a opus din nou (’72). Cel care a reuşit să puncteze a fost Mario Camora, care a şutat din voleu, la colţul lung, fără speranţe pentru goalkeeper-ul gazdelor (’90+1). Petrucci a aruncat tribunele în aer, după ce a înscris pentru 2-2, în minutul 90+4!

 

13 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca