Meci nebun la Chiajna! Viitorul a preluat șefia Ligii 1, după 2-1 cu Concordia

Meci nebun la Chiajna! Viitorul a preluat șefia Ligii 1, după 2-1 cu Concordia

FC Viitorul a trecut pe primul loc, cu 39 de puncte, grație victoriei obținută pe terenul Concordiei, scor 2-1.

Benzar a deschis scorul în minutul 12, cu un șut excelent, direct din lovitură liberă de la aproximativ 17 metri. Oaspeții au mai marcat o dată, prin Nimely, însă golul a fost anulat pe motiv de offside (’28). Chițu a cerut un penalty pe finalul primei reprize, dar s-a ales cu cartonașul galben pentru simulare (’39).

Meciul a fost întrerupt preț de câteva secunde, în repriza secundă, după ce un stâlp al nocturnei a cedat și s-a stins. Iulian Călin a reluat jocul în ciuda faptului că partida s-a disputat la lumina a doar trei stâlpi (’54). În minutul 65, instalația de nocturnă de la stâlpul care a îngreunat desfășurarea meciului a repornit parțial. Pe teren, Chiajna putea egala prin Răducanu, care a zguduit serios bara transversală, după o acțiune personală (’56).

Cei care au punctat însă au fost elevii lui Hagi. Purece a înscris la doar 8 minute după ce a intrat pe teren, cu un șut din prima, din interiorul careului (’70). Ilfovenii au atacat în valuri și au ratat ocazii importante la poarta lui Buzbuchi. Cristescu a reaprins speranțe în tabăra echipei sale, după ce a redus din diferență pe finalul jocului (’85). Ciobanu putea aduce un punct în zestrea Concordiei, însă Buzbuchi a intervenit fabulos, salvându-și echipa de la un gol ca și făcut (’88). Viitorul s-a impus astfel cu 2-1 și s-a instalat pe prima poziție în clasament, după 20 de etape.

12 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca