Meci nebun în Copou! 2 cartonaşe roşii în 2 minute în CSM Poli Iaşi – ACS Poli Timişoara

Meci nebun în Copou! 2 cartonaşe roşii în 2 minute în CSM Poli Iaşi – ACS Poli Timişoara

CSM Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 în faţa Timişoarei şi pare scăpată de grija retrogradării.

Moldovenii au ratat prima ocazie a partidei. Cristea a fost găsit bine în careu, dar a trimis alături dintr-o poziţie bună (‘5). Golubovic a încercat să înscrie un gol spectaculos, din foarfecă, dar mingea a trecut peste (‘9). Timişorenii au răspuns prin Fucek, al cărui şut a fost respins in extremis de Grahovac (’25). Ieşenii puteau pleca în avantaj la cabine, dar Golubovic şi Bole nu au reuşit să introducă balonul în plasă din poziţii ideale. Ultimul a nimerit bara transversală, după o respingere în faţă a lui Straton (’43).

Atacantul maghiar şi-a luat revanşa în debutul actului secund. Nemarcat în careu, Bole a marcat cu latul, în poarta goală, după o acţiune superbă a echipei sale (’46). Cristea putea dubla avantajul pentru CSM Poli Iaşi, dar a şutat pe lângă (’48). La reluare, acelaşi Cristea a trimis cu capul alături, deşi era singur în careu (’54)! Soljic a replicat cu o execuţie spectaculoasă, dar Grahovac s-a aflat la post (’58).

2 cartonaşe roşii în 2 minute!

Tensiunea a atins cote alarmante în minutul 60. Ţigănaşu a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Bărbuţ (’62), iar două minute mai târziu, Soljic a avut aceeaşi soartă, după ce a comis un fault în poziţie de ultim apărător (’64).

Golubovic a avut o nouă şansă de gol, dar a ratat complet lobul după un contraatac-fulger al ieşenilor (’82). Bănăţenii au căutat golul egalizator, dar defensiva gazdelor a fost impenetrabilă.

În urma acestei victorii, Iaşiul urcă pe locul 2 în play-out, cu 22 de puncte. Timişoara se află pe loc de baraj, cu 13 puncte.

1 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca