Meci incredibil pe Arena Naţională! CFR a scris istorie!

Meci incredibil pe Arena Naţională! CFR a scris istorie!

Steaua şi CFR au făcut spectacol pe Arena Naţională, iar cele trei puncte s-au dus în Ardeal.

Gazdele au fost aproape de gol în minutul 3, dar Enache a trimis în transversală din 5 metri, cu o lovitură de cap! Golubovic nu a reuşit nici el să-l învingă pe Mincă cu un şut din interiorul careului, un minut mai târziu (‘4).

CFR a deschis scorul prin Bud. Atacantul băimărean l-a învins pe Niţă cu un şut de la marginea careului mic (’12). Tănase a restabilit egalitatea cu un şut din 5 metri, pe sub Mincă (’20). Oaspeţii au trecut pe lângă gol în debutul reprizei secunde, dar Sorsa nu a reuşit să-l învingă pe Niţă din poziţie ideală (’52).

Cristi Bud a reuşit „dubla” după o fază de toată frumuseţea reuşită de clujeni (’63). Tiago Lopes şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică (’76), dar elevii lui Reghecampf au fost incapabili să puncteze, deşi aveau un om în plus pe teren. Nascimento a salvat de pe linia porţii lovitura de cap trimisă de Enache (’89), pentru ca dezastrul să fie complet pentru vicecampioni.

S-a terminat 2-1 pentru CFR, iar fanii Stelei au motive de îngrijorare înainte de meciul din Europa League cu Villarreal.

22 septembrie 2016

Un comentariu To “Meci incredibil pe Arena Naţională! CFR a scris istorie!”

  1. Nu mai vine nea GIGI pe la Cluj, cu valiza cu bani, sa premieze pe jucatorii de la U CLUJ? Sunt si terenuri de vinzare sau de inchiriat (Cluj Arena)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca