Maxim ştie cum ajungem la Euro. Ce planuri are fotbalistul lui Stuttgart - LOOKPLUS
Maxim ştie cum ajungem la Euro. Ce planuri are fotbalistul lui Stuttgart

Maxim ştie cum ajungem la Euro. Ce planuri are fotbalistul lui Stuttgart

Surpriza e cuvântul de ordine în grupa F de calificare la Euro 2016, mai ales prin prisma victoriei Irlandei de Nord în Ungaria. Alexandru Maxim, mijlocaşul echipei naţionale, cere precauţie înaintea disputei cu Ungaria.

Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016 îi dă bătăi de cap lui Maxim. Surprizele din prima etapă se pot repeta oricând, iar mijlocaşul naţionalei crede că „tricolorii” trebuie să fie precauţi. „S-a dovedit că în această grupă se pot întâmpla surprize. Dacă plecăm de la premisa că suntem favoriţi, nu e bine pentru noi. Este un meci de 50-50 şi indiferent împotriva cărei echipe jucăm, acolo sunt jucători de mare valoare”, a declarat Alexandru Maxim.

Maxim e realist. Victoria de la Atena nu valorează prea mult dacă România nu trece de Ungaria, la Bucureşti. „Am obţinut trei puncte mari în Grecia, dar ele nu înseamnă nimic dacă nu câştigăm meciul cu Ungaria. Suntem optimişti, pentru că venim după un succes şi cred că dacă reuşim să câştigăm meciul de acasă şi dacă obţinem un rezultat pozitiv în Finlanda, suntem favoriţi la calificare”, a mai spus mijlocaşul celor de la Stuttgart.

Maxim a recunoscut că Marica este o pierdere însemnată pentru „tricolori”.„Absenţa lui Marica va conta foarte mult. Este un jucător vital pentru echipa naţională. A demonstrat asta în nenumărate rânduri şi va trebui să ne descurcăm fără el în acest meci”, a conchis Maxim.

5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca