Maxim: „Nu am simţit nicio presiune. Mai vrem şase puncte din următoarele două meciuri” - LOOKPLUS
Maxim: „Nu am simţit nicio presiune. Mai vrem şase puncte din următoarele două meciuri”

Maxim: „Nu am simţit nicio presiune. Mai vrem şase puncte din următoarele două meciuri”

Decarul naţionalei în partida cu grecii, Alexandru Maxim, recunoaşte că România n-a făcut un meci mare împotriva elenilor, dar ceea ce contează în aceste momente este rezultatul, în opinia sa.

Mijlocaşul “tricolorilor” a precizat că nu s-a simţit presat înaintea acestui meci, deşi ştia că o ţară întreagă are aşteptări de la el. „Mă aşteptam la un rezultat pozitiv. A fost în avantajul nostru că s-a jucat fără spectatori, iar grecii nu au avut meciuri în picioare. Am reuşit să jucăm fantastic după eliminarea lui Marica. Toată lumea spunea că va fi o mare presiune pe mine, dar am jucat relaxat, m-am simţit relaxat şi am luat-o ca pe o răsplată. Meciul nu a fost foarte spectatulos, dar primordial pentru noi era să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Maxim la finalul partidei.

Maxim nu se mulţumeşte cu victoria împotriva Greciei şi îşi doreşte mai mult, se gândeşte deja la meciurile cu Ungaria şi Finlanda, unde şi-a fixat ca obiectiv toate cele şase puncte. “ Îmi doresc toate cele şase puncte în „dubla” cu Ungaria şi Finalnda. Cred că putem şi victoria de aici ne-a dat moral”, a conchis Maxim.

8 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca