Maxim crede în Pițurcă! Ce argumente are în favoarea selecționerului - LOOKPLUS
Maxim crede în Pițurcă! Ce argumente are în favoarea selecționerului

Maxim crede în Pițurcă! Ce argumente are în favoarea selecționerului

Alexandru Maxim consideră că tricolorii ar trebui să se mulțumească și cu o remiză pe terenul Greciei și spune că România are șansa să-și ia revanșa după eliminarea din play-off-ul Cupei Mondiale.

Naționala României va înfrunta Grecia, duminică, într-un meci din preliminariile Campionatului European, în care Alexandru Maxim are toate șansele să fie inclus în primul unsprezece de selecționerul Victor Pițurcă. Mijlocașul celor de la VfB Stuttgart este convins că tricolorii au forța să se impună la Atena, însă recunoaște că și o remiză ar reprezenta un rezultat bun.

”Atâta timp cât nu pierdem acolo, orice rezultat este pozitiv, inclusiv un egal. Dar noi plecăm cu gândul să câștigăm toate cele trei puncte”; a declarat Maxim, în exclusivitate pentru Look TV.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a comentat și zvonurile apărute în ultimul timp cu privire la posibila demitere a selecționerului Victor Pițurcă. ”Am aflat pe aeroport, când m-am întors nu eram la curent. Am fost surprins, pentru că știam că nea Piți e alături de noi, el e selecționerul care m-a convocat prima oară, e cel care mi-a acordat șansa să evoluez la echipa națională. Avem o relație apropiată cu el și atâta timp cât am început împreună, corect ar fi să terminăm acest drum tot împreună”, mai afirmat Alexandru Maxim.

3 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca