Mateuț acuză arbitrajul: "Feșnic a scăpat meciul din mână în repriza a doua" - LOOKPLUS
Mateuț acuză arbitrajul: „Feșnic a scăpat meciul din mână în repriza a doua”

Mateuț acuză arbitrajul: „Feșnic a scăpat meciul din mână în repriza a doua”

Dorin Mateuț l-a criticat dur pe Horațiu Feșnic, cel care a dictat două eliminări împotriva lui Dinamo în partida pierdută de „câini” pe terenul Botoșaniului, scor 2-3.

„Am trăit meciul la o intensitate maximă. Știam că vom avea un meci foarte greu, am încercat să ne impunem, am reușit să revenim după ce am fost conduși cu 1-0, dar în repriza a doua arbitrul a scăpat meciul din mâna. A dat două eliminări, am avut și un penalty neacordat, poate chiar două. Pur și simplu, băieții erau epuizați pentru efortul pe care l-au făcut. Cei care sunt în măsură să judece arbitrajul, să judece. Nu e posibil ca munca băieților să fie dusă pe apa sâmbetei. Probabil Horaţiu Feşnic nu are experienţa necesară pentru a conduce astfel de meciuri, cei abilitaţi ar trebui să ia măsuri. A doua eliminare nu a fost corectă în niciun caz”, a răbufnit antrenorul secund al „câinilor” la Look TV.

„Sperăm ca în etapele următoare să încercăm să ajungem unde ne dorim cu toții. Era foarte important să nu pierdem astăzi, dar nu s-a putut”, a completat Mateuț.

14 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca