Mărturii din Giuleşti: „Ne gândim cum să ne recuperăm banii” - LOOKPLUS
Mărturii din Giuleşti: „Ne gândim cum să ne recuperăm banii”

Mărturii din Giuleşti: „Ne gândim cum să ne recuperăm banii”

Rapidul dă piept cu Concordia Chiajna, astăzi, în a doua partidă a etapei cu numărul zece din Liga I, în direct pe Look TV. Orgoliile sunt mari la Chiajna, unde Şumudică le-a pus gând rău giuleştenilor.

Rapidistul Alexandru Coman a mărturisit că disputa cu Concordia este vitală pentru Rapid, în tentativa de a scăpa de locurile retrogradabile. „Ambele echipe sunt în zona neagră a clasamentului, dar ne-am mobilizat şi sper să ne impunem deoarece această dispută cu Concordia este foarte importantă. Şumudică şi Maftei sunt două nume importante pentru Rapid, dar nu joacă Şumudică. Noi suntem pe teren şi totul ţine de noi. Vor fi orgolii, poate ei mai vor să demonstreze ceva”, a declarat Alexandru Coman, la Look TV.

Coman a vorbit şi despre situaţia financiară prin care trec majoritatea fotbaliştilor de la Rapid şi a mărturisit cum e fotbalul pe „burta goală”. „Noi ne facem treaba şi nu ne gândim la bani, când suntem în teren. Poate la antrenamente nu eşti aşa de concentrat ca şi un jucător care este cu salariul la zi. Te gândeşti dacă îţi poţi recupera banii. Sunt jucători care au familie şi copii, poate cu datorii la bancă şi e mai greu”, a mai declarat Alexandru Coman.

Confruntarea dintre Concordia Chiajna şi Rapid, din etapa a 10-a Ligii I, are loc în această seară, de la ora 21.00, în direct pe Look TV.

3 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca