Marica se acuză: ”Le-am făcut viaţa grea coechipierilor“ - LOOKPLUS
Marica se acuză: ”Le-am făcut viaţa grea coechipierilor“

Marica se acuză: ”Le-am făcut viaţa grea coechipierilor“

Înger şi demon pentru naţionala României în meciul cu Grecia, căpitanul Ciprian Marica nu-şi explică încă greşelile copilăreşti pentru care a încasat cele două cartonaşe galbene.

Marica a marcat golul victoriei cu Grecia, în minutul 10, din penalty-ul scos de Chipciu, însă dorinţa de a rezolva meciul de unul singur l-a costat. Atacantul lui Konyaspor a primit primul cartonaş galben la finele reprizei întâi după ce a întârziat o repunere de la marginea careului, iar pe al doilea l-a încasat după o intervenţie imprudentă asupra lui Samaris, la mijlocul terenului, în minutul 53.

„Sunt mândru de coechipierii mei. Eu le-am făcut viața grea, determinarea s-a întors împotriva mea, am greșit nepermis pentru experienţa pe care o am. Colegii mei s-au bătut ca niște războinici adevărați și important e că până la urmă am făcut milioane de români fericiți. Bucuria e mare în acest moment, dar eu regret că nu o sa pot juca împotriva Ungariei”, a scris Marica pe un site de socializare.

8 septembrie 2014

Un comentariu To “Marica se acuză: ”Le-am făcut viaţa grea coechipierilor“”

  1. Am incercat sa vad prima repzira dar am adormit.Din rezumat am ineles ca englezii mei au jucat la fel ca si cu Argentina: prost, dar pana la urma au castigat.Asa sa mergem pana in finala 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca