Marica: "Nu putem trăi din trecut, am dat uitării ratarea calificării" - LOOKPLUS
Marica: „Nu putem trăi din trecut, am dat uitării ratarea calificării”

Marica: „Nu putem trăi din trecut, am dat uitării ratarea calificării”

Ciprian Marica și colegii săi au învăţat din ultimele două partide cu Grecia şi este sigur că „tricolorii” de această dată vor avea o altă exprimare în teren.

Căpitanul echipei naţionale, Ciprian Marica, este optimist înaintea confruntării cu Grecia, chiar dacă elenii ne-au eliminat la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia şi este convins că de această dată lucrurile vor sta diferit.

„Nu putem trăi din trecut, am dat uitării ratarea calificării, nu putem decât să ne concentrăm la ce avem de făcut. Vom da tot ce putem și ce avem mai bun pentru România”, a declarat Ciprian Marica.

Marica vede partea bună de la precedentele două întâlniri cu Grecia: faptul că ne cunoaştem mai bine adversarul, însă este conşient că grecii nu se vor preda uşor, chiar dacă vor juca fără spectatori.

„Nu pot spune că avem o dorință mai mare, și atunci ne-am dorit victoria, însă acum am învățat din meciurile pierdute. Vom aborda altfel meciul, știm că nu va fi un meci ușor și ne vom concentra foarte bine, este primul meci și trebuie să începem cu dreptul. Sperăm să fie un atu lipsa publicului, cu suporteri simți presiunea, publicul îi îndeamnă la atac, sper să fructificăm această șansă”, a mai declarat căpitanul României.

6 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca