Marica l-a dat de gol pe Piţurcă „La cât e de fericit, sigur nu pleacă” - LOOKPLUS
Marica l-a dat de gol pe Piţurcă „La cât e de fericit, sigur nu pleacă”

Marica l-a dat de gol pe Piţurcă „La cât e de fericit, sigur nu pleacă”

Ciprian Marica a fost „înger şi demon” pentru România, la Atena. A marcat golul victoriei, dar a fost eliminat prematur. Cu toate acestea, atacantul a recunoscut că Piţurcă nu l-a certat şi a infirmat zvonurile legate de plecarea selecţionerului.

„Sunt mândru că sunt român în această seară. Am făcut milioane de români fericiţi. Şi pe nea’ Piţi. Demult nu l-am văzut aşa fericit ca în această seară. La cât este de fericit acum şi la cât de montat l-am văzut înainte de meci cred că informaţiile legate de plecare au fost simple speculaţii”, a declarat Ciprian Marica după confruntarea de la Atena.

Totuşi, eliminarea lui Marica din confruntarea cu Grecia va fi resimţită de „tricolori” în meciul cu Ungaria. Atacantul este suspendat şi a mărturisit că regretă faptul că nu va putea evolua la Bucureşti, în faţa Ungariei. „Ne-am chinuit din imprudenţa mea, că i-am lăsat pe băieţi în zece. Sunt trist doar că ratez meciul de acasă cu Ungaria. Aceasta este o victorie foarte mare în vederea calificării. Suntem entuziaşti deoarece am trecut de cel mai greu meci din grupă, dar a fost doar primul, iar calificarea de acum începe”, a mai spus Marica.

8 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca