Marica e fan Halep și Iohannis! Ce surprize le-a făcut - LOOKPLUS
Marica e fan Halep și Iohannis! Ce surprize le-a făcut

Marica e fan Halep și Iohannis! Ce surprize le-a făcut

Ciprian Marica și-a declarat simpatia pentru președintele ales al României și pentru Simona Halep. Ieri, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, atacantul tricolorilor le-a oferit cadouri ambilor.

Klaus Iohannis și Simona Halep au fost răsplătiți de internaționalul român cu două tricouri ale echipei naționale. Ciprian Marica i-a dat numărul 1 președintelui, pentru că e omul numărul 1 în România, iar Simonei i-a dat numărul 9, pentru că ”a fost cel mai bun atacant al României”.

”Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Să nu uitaţi, domnule preşedinte, câte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Să fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o dată, La mulţi ani! Hai România!”, a anunțat Marica pe un site de socializare, după care a lăudat-o pe cea mai bună jucătoare de tenis a României.

”Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9, pentru că a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, a mai scris Marica.

2 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca