Marica avertizează: "Nu mai putem să ratăm calificarea!" - LOOKPLUS
Marica avertizează: „Nu mai putem să ratăm calificarea!”

Marica avertizează: „Nu mai putem să ratăm calificarea!”

Ciprian Marica speră ca România să-și ia revanșa în fața Greciei pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial din Brazilia.

„Este un avantaj faptul că se joacă fără spectatori, dar nu trebuie să ne gândim la acest lucru. Noi suntem cei care intrăm pe teren, am văzut ce greșeli am făcut în trecut, sperăm să nu le mai repetăm. Vom aborda o altă tactică, Pițurcă a studiat bine adversarul și ne va da cele mai bune informații. Calificarea nu se joacă în acest prim meci, dar trebuie să începem bine, să avem curaj și încredere. Presiune există, dar mulți dintre noi suntem jucători maturi, am mai trăit experiența calificării, știm ce ne așteaptă. Numai concentrați sută la sută, vom putea obține rezultate”, a declarat Marica.

„Totul depinde doar de noi”

Atacantul susține că tricolorii nu își mai pot permite o nouă necalificare la un turneu final. „Totul depinde de noi, suntem într-un moment în care nu mai putem să ratăm și această campanie de calificare. Suntem conștienți de acest lucru, ne vom concentra pe jocul nostru, nu ne gândim foarte mult la adversari. România nu a pregătit niciodată meciuri la egal. Sigur că un rezultat de egalitate nu ne-ar dezavantaja, dar mergem să câștigăm”, a susținut Marica.

„Pițurcă ne-a spus că nu pleacă”

Fotbalistul de 28 de ani dezminte informația conform căreia Victor Pițurcă ar pleca de la națională după jocul cu Grecia. „Sunt doar zvonuri, Pițurcă ne-a spus că nu e nimic adevărat, că va rămâne alături de noi până la final. Am glumit puțin cu el pe seama plecării, dar ne-a garantat că este trup și suflet alături de echipa națională”, a afirmat jucătorul lui Konyaspor.

„Prima e confidențială”

Marica s-a ferit să dezvăluie prima promisă de FRF în cazul unei calificări la EURO 2016. „Nu s-a ajuns la un consens vizavi de primă, deocamdată noul președinte al Federației ne-a prezentat ideile dânsului și conceptul pentru care ar vrea să opteze. Noi, jucătorii, i-am prezentat părerile și doleanțele noastre față de această campanie. Înainte de toate, trebuie să fim un grup unit, reprezentăm țara și trebuie să o facem cât mai bine, să jucăm la o capacitate maximă”, a conchis Marica.

3 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca