Manea dă de pământ cu Moraru: "Acest om nu a venit cu gânduri curate. Nu a adus niciun ban la Rapid!" - LOOKPLUS
Manea dă de pământ cu Moraru: „Acest om nu a venit cu gânduri curate. Nu a adus niciun ban la Rapid!”

Manea dă de pământ cu Moraru: „Acest om nu a venit cu gânduri curate. Nu a adus niciun ban la Rapid!”

Nicolae Manea l-a atacat dur pe noul patron al giuleştenilor, Valerii Moraru. Fostul tehnician nu vrea să renunţe sub nicio culoare la funcţia pe care o deţine la clubul Rapid, deşi oficialii echipei bucureştene l-au înştiinţat că va fi demis.

“Moraru este la cea de-a doua tentativă să mă dea afară. Pe acest miliardar Moraru eu l-am adus. Butoi mi l-a recomandat, iar eu l-am dus la doamna administrator. Butoi poate fi preşedintele Rapidului, are un dinte lipsă, are prestanţă. Dânsul a mai fost când aveam noi Electromagnetica şi a fost prins de un jucător cum împărţea ceva dintr-o geantă. După ce s-a văzut la conducere, mi-a făcut o ofertă foarte generoasă să plec. Am refuzat şi i-am spus că îi dau dublu faţă de cât a investit el la Rapid ca să plece. Nu am semnat nimic, sunt în preaviz, hârtia am aruncat-o. Acest om nu a venit cu gânduri curate. A găsit nişte suporteri, care i-au dat acţiunile. Dar nu acei fani înseamnă Rapidul. Dacă va scoate clubul din insolvenţă şi va plăti salariile, atunci plec eu de bună voie. Acest domn nu a băgat nici un ban. A crezut că sunt oligofren, că sunt de la grădiniţă şi m-a trimis la LPF că vrea să facă împrumut la bancă. Păi, ce legătură au banii de la LPF cu un împrumut la bancă? Mi-a spus că bancii îi e frică să-i dea bani pentru că îi bagă la Rapid. Hai, domnule, ce dracu’! Nu voi pleca până când acest om va putea face dovada că poate să ţină Rapidul”, a răbufnit Manea la Look TV, în cadrul emisiunii Fanatik Show.

„Dacă Moraru prezintă o garanţie de 500.000 de euro, eu plec!”

Preşedintele Rapidului a continuat cu acuzele la adresa lui Moraru. „Moraru abia aşteaptă să-l mătrăşească pe Ganea. Întrebaţi-l pe Rockefeller Moraru pe cine vrea să aducă în locul lui. Putea să vină şi să îmi spună că am salariu mare şi că nu poate să mi-l plătească. Păi, şi dacă îmi dădea 300 de euro pe lună aş fi rămas la Rapid. Dar s-a comportat urât cu mine şi m-a înrăit. Păi, avem un angajat în club pe care l-am prins cu sute de bilete în geantă. Dacă mâine Moraru prezintă o garanţie de 500.000 de euro, eu plec! Dacă acest domn nu va aduce bani, se poate întâmpla ce este mai rău. Sunt foarte multe plăţi de făcut, iar oricine poate cere falimentul“, a subliniat Nicolae Manea.

4 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca