Mâncarea „organică” de la fast food. Farsa care arată cât de ușor sunt de păcălit experții culinari (VIDEO) - LOOKPLUS
Mâncarea „organică” de la fast food. Farsa care arată cât de ușor sunt de păcălit experții culinari (VIDEO)

Mâncarea „organică” de la fast food. Farsa care arată cât de ușor sunt de păcălit experții culinari (VIDEO)

Cât de ușor este să păcălești un expert în gastronomie că mâncarea de la fast-food este la fel de bună și de sănătoasă ca și o delicatesă organică? Se pare că destul de ușor.

Au făcut-o 2 tineri olandezi, care au convins mai mulți specialiști că puiul prăjit pe care l-au gustat este un preparat sănătos și la modă.
Sacha și Cedrique, cunoscuți ca LifeHunters, s-au gândit să participe la o convenție gastronomică din Houten, Olanda. Aici au vrut să le prezinte specialiștilor preparatele culinare sănătoase din restaurantul lor de top.

De fapt, cei doi nu dețin nici un local și în schimb s-au gândit să cumpere mai multe gustări de la cel mai popular lanț de fast-food din lume. Le-au aranjat apoi pe platouri, ca și cum ar fi cele mai pretențioase preparate.

Apoi, tinerii și-au prezentat produsele experților culinari, cărora le-au spus că gustă de fapt preparate organice. Felul întâi: dulciurile.

Felul al doilea: cele mai populare produse de la fast food.

„Îmi place. E pură. E pur și simplu un produs pur, organic și asta îl face foarte gustos”, a declarat mulțumit unul dintre degustători.

Cei doi olandezi care au pus la cale farsa au explicat că în Olanda discuțiile despre mâncarea organică sunt la modă și așa le-a venit ideea de a face acest test.

Sursa foto: www.doctorulzilei.ro

28 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca