Mama Mia, ce meciuri! Astra e în optimi, FC Botoşani a fost „afumată”

Mama Mia, ce meciuri! Astra e în optimi, FC Botoşani a fost „afumată”

Marius Şumudică a decis să trimită rezervele în teren în Cupa României, nefiind impresionat de adversarul din 16-imi.

Rezultatul final i-a dat dreptate, Astra reuşind să se impună cu 1-0 în faţa celor de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, graţie golului înscris de Vali Gheorghe în minutul 28. Bănăţenii au fost aproape de egalare în minutul 91, dar Gavrilaş a respins în corner şutul lui Filip. Florea putea face 2-0 în prelungiri, dar a ratat singur cu portarul advers (’90+2). La gazde, patronul echipei a intrat pe teren în repriza secundă, dar nu a putut schimba soarta partidei. 🙂

Tot astăzi, FC Botoşani a pierdut surprinzător în deplasarea de la Afumaţi, scor 0-1. Leo Grozavu a trimis în teren o echipă alcătuită în mare parte din titulari, însă gazdele au înscris singurul gol al partidei prin Vasile Olaru, în minutul 39.

Astra şi CS Afumaţi se califică în optimile de finală ale Cupei României, acolo unde sunt deja ASA Tg. Mureş, Dinamo Bucureşti, Pandurii, CS U Craiova, FC Voluntari, CSM Poli Iaşi, CFR Cluj, Poli Timişoara, Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, Mioveni şi Brăila.

Viitorul şi Steaua se vor lupta pentru ultimele două locuri în faza următoare a competiţiei cu CS Baloteşti, respectiv Foresta Suceava.

27 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca