Mai vine Lucescu la națională? "Ar fi conflict de interese" - LOOKPLUS
Mai vine Lucescu la națională? „Ar fi conflict de interese”

Mai vine Lucescu la națională? „Ar fi conflict de interese”

Venirea lui Mircea Lucescu pe banca naționalei României nu mai e atât de sigură. Conducerea Șahtiorului nu pare dispusă ca Il Luce să pregătească în paralel cele două formații.

Directorul general al campioanei Ucrainei a dezvăluit că Lucescu s-a întâlnit la Kiev cu Răzvan Burleanu pentru a prelua echipa României. Serghei Palkin a precizat însă că oficialii Șahtiorului nu sunt de acord cu varianta propusă de FRF și acceptată de Il Luce.

„Interesul arătat de naţionala României pentru Mircea Lucescu este real. Dar, Mister are contract cu Şahtior până la finalul sezonului. Joi a avut loc, la Kiev, o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (Răzvan Burleanu, n.red.) şi i-am spus că nu poate combina cele două posturi, deoarece ar fi conflict de interese”, a declarat Palkin în presa din Ucraina.

Mircea Lucescu s-a mai aflat la cârma României în perioada 1981-1986, fiind demis după victoria cu 4-0 obţinută la Bucureşti în faţa selecţionatei Austriei, în preliminariile Euro 1988.

Pe lista FRF se mai află și alți tehnicieni români: Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu şi Cosmin Contra. Laurențiu Reghecampf a refuzat să preia banca naționalei.

24 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca