Mai vin Florin Tănase şi Răzvan Marin la Steaua? Răspunsul lui Hagi

Mai vin Florin Tănase şi Răzvan Marin la Steaua? Răspunsul lui Hagi

Gică Hagi a lămurit situaţia jucătorilor curtaţi de Steaua şi de alte echipe. „Regele” a precizat faptul că va renunţa la o parte din fotbalişti, însă îi va ceda doar în străinătate.

„Cu siguranţă că ne vom despărţi de unii jucători. Sunt câteva oferte concrete pentru unii dintre jucătorii noştri şi, cu siguranţă, vor fi câteva transferuri în străinătate. De asemenea, vom fi nevoiţi să renunţăm şi la câţiva dintre jucătorii din sezonul precedent, cu care vom ajunge la o soluţie de despărţire amiabilă”, a declarat Hagi pentru site-ul Viitorului.

„Regele” a vorbit și despre jucătorii pe care vrea să-i aducă la Viitorul. „Lucrăm intens pentru a ne completa lotul de jucători. Pe fiecare compartiment (portar, fundaşi, mijlocaşi, atacanţi) vom căuta să aducem câte 2-3 jucători noi. Suntem angrenaţi într-o campanie însemnată de achiziţii, pentru că vrem să facem un sezon viitor cel puţin la fel de bun ca şi cel precedent. Este o perioadă foarte importantă şi foarte intensă. Muncim din greu pentru a crea o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Am avut un sezon anterior foarte bun, care a fost încununat printr-o calificare în Europa League. Acesta este un motiv în plus pentru noi să încercăm să alcătuim un lot competitiv”, a subliniat Hagi.

23 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca