Mai ceva ca în filme. Au jefuit o bancă din Brașov în doar 50 de secunde (VIDEO) - LOOKPLUS
Mai ceva ca în filme. Au jefuit o bancă din Brașov în doar 50 de secunde (VIDEO)

Mai ceva ca în filme. Au jefuit o bancă din Brașov în doar 50 de secunde (VIDEO)

Jaf la minut, într-o bancă din Braşov. A fost nevoie de doar 50 de secunde pentru ca doi hoţi să sustragă o cutie de valori în care se aflau peste 200.000 de lei.

Deşi alarma a fost activată, bărbaţii au dispărut până la sosirea agenţilor de pază. Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere, cu ajutorul cărora poliţiştii speră să identifice suspecţii.

Jaful a avut loc azi-noapte, la o sucursală bancară din cartierul Valea Cetăţii din Braşov. Cei doi suspecţi au forţat uşa băncii folosind o rangă, iar după 50 de secunde s-au făcut nevăzuţi cu o casetă de valori care cântăreşte aproximativ 50 de kg.

Banca este dotată cu un sistem video şi nu avea pază umană decât pe timpul zilei.

Locuitorii din zonă spun că au auzit alarma, dar nu au văzut nici o mişcare suspectă şi nu s-au gândit că este posibil ca banca să fie jefuită.

Reprezentanţii băncii au anunţat că bunurile furate erau asigurate, aşa că nu există pierderi nici pentru clienţi, nici pentru bancă. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii speră să pună mîna pe cei doi hoţi cît mai repede.

Sursa foto: www.legaljuice.com

4 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca