„Magicianul” Sânmărtean recunoaşte că i-a fost frică de Mulţescu: „Ne-am temut de schimbarea de antrenor” - LOOKPLUS
„Magicianul” Sânmărtean recunoaşte că i-a fost frică de Mulţescu: „Ne-am temut de schimbarea de antrenor”

„Magicianul” Sânmărtean recunoaşte că i-a fost frică de Mulţescu: „Ne-am temut de schimbarea de antrenor”

Steaua a fost la un pas să piardă cele trei puncte la Ploieşti, după o revenire spectaculoasă a gazdelor. Mijlocaşul Stelei, Lucian Sânmărtean, a recunoscut că echipa s-a relaxat la 2-0.

„Nervii şi presiunea rezultatului s-au simțit. Am avut un start foarte bun, am marcat repede, după care am redus tempo-ul, dar în cele din urmă am obţinut o victorie mare”, a declarat Lucian Sânmărtean după meci.

Schimbarea de antrenor de la Petrolul i-a pus pe gânduri pe stelişti, lucru recunoscut şi de Sânmărtean. „ Azi, echipa merită felicitări în plus pentru cum s-a dăruit. Am întâlnit o echipă bună a campionatului şi ne-am temut de schimbarea de antrenor. Asta aduce mereu la echipă un şoc şi dorinţa jucătorilor de a demostra că merită să fie în echipă”, a afirmat mijlocaşul Stelei.

La finalul meciului, jucătorii Stelei s-au bucurat alături de fani, au cântat şi au dansat, chiar la marginea terenului. Sânmărtean a mărturisit că fanii i-au iertat pentru eliminarea din Liga Campionilor. „Ne-am reîntâlnit cu fanii. Ne-am împăcat şi au arătat în această seară că sunt aproape de noi”, a mai spus Sânmărtean.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca