Lux de 6 stele pe mare (VIDEO) - LOOKPLUS
Lux de 6 stele pe mare (VIDEO)

Lux de 6 stele pe mare (VIDEO)

Lux de 6 stele pe Marea Neagră. Nava de croazieră Silver Cloud a acostat în portul Constanța, în voiajul ei în jurul lumii.

Turiștii care au cheltuit zeci de mii de euro pentru un sejur au mărturisit că sunt curioși să descopere frumuseţile României, printre care vestigiile istorice din vechiul Tomis şi Delta Dunării.

Nava de croazieră din clasa ultralux a acostat în portul Constanța puțin după răsăritul soarelui. Cotat cu 6 stele, vaporul are la bord peste 180 de pasageri care au plătit sume uriașe pentru o excursie de neuitat. Turiștii au coborât pe țărmul românesc și spun că abia așteaptă să descopere o parte din frumusețile țării noastre, chiar dacă nu au mult timp la dispoziție.

Pasagerii navei sunt tratați precum regii. Au valet personal și servicii „all inclusive”. Mâncărurile preferate, dar și băuturile le sunt puse la dispoziție la orice oră din zi și din noapte. Până și lenjeria de pat este specială: mai exact, aceasta este confecționată din bumbac egiptean.

Nava de croazieră face parte din flota companiei americane SilverSea Cruises și se află sub pavilionul statului Bahamas. Are o lungime de 157 de metri și o capacitate de 300 de locuri.

Sursa foto: www.shipparade.com

21 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca