Luptă până la capăt! Petrolul a încins lupta la retrogradare, după victoria cu Timişoara!

Luptă până la capăt! Petrolul a încins lupta la retrogradare, după victoria cu Timişoara!

Petrolul a câştigat cu 3-2 în faţa Ţimişoarei şi s-a apropiat la doar 4 lungimi de locul de baraj, ocupat de FC Voluntari, cu 22 de puncte.

Meci nebun la Ploieşti. Petrolul avea nevoie disperată de puncte în faţa Timişoarei pentru a rămâne în cărţile pentru salvarea de la retrogradare. Astafei a dat primul semnalul de alarmă, cu un şut puţin alături (‘2). Goga a replicat cu o torpilă puţin peste transversală (’13). La reluare, „lupii” au deschis scorul, după un penalty uşor acordat de centralul Chivulete. Astafei a punctat pentru 1-0, fără speranţe pentru Smaranda (’15).

Prahovenii şi-au dublat avantajul tot în urma unei lovituri de pedeapsă, de această dată transformată de Zoubir (’28). Astafei a fost aproape de „dublă” pe finalul primei reprize, când a reluat cu capul puţin peste (’43).

Actul secund a fost la fel de animat. Gavrilă (’51) a trimis milimetric alături, din lovitură liberă, iar Zoubir (’65) l-a întins serios pe Smaranda, din interiorul careului. Cei care au punctat însă au fost oaspeţii. Nimely a redus din handicap în minutul 67 şi a aprins speranţe în tabăra echipei sale.

Elanul timişorenilor a fost tăiat de Pacar, care a dus scorul la 3-1 cu un şut în cross (’75). Bănăţenii au pus în pericol poarta adversă pe final de meci. Sorescu a căutat colţul lung, de la distanţă, dar Cobrea a reuşit să reţină (’89). Jenkins a marcat în prelungiri, dar a fost prea tărziu pentru echipa sa (’90+2). Scor final: 3-2!

16 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca