Luptă aprinsă la vârful Ligii 1! Craiova câștigă cu Timișoara și se apropie la un punct de Steaua

Luptă aprinsă la vârful Ligii 1! Craiova câștigă cu Timișoara și se apropie la un punct de Steaua

Sursa foto: csuc.ro

Se încinge lupta la vârful clasamentului! CS U Craiova a câștigat cu 2-0 în fața Timișoarei și s-a apropiat la doar un singur punct de liderul Steaua.

Nuno Rocha a deschis scorul în minutul 13, după ce a reluat în plasă din doar câțiva metri. Timișorenii au contestat reușita pe motiv că Gustavo, pasatorul decisiv, s-a aflat în offside, dar arbitrul partidei nu s-a lăsat înduplecat. După nici 3 minute, Gustavo a majorat diferența pe tabelă, cu un șut la colțul lung (’16).

Bănățenii puteau reintra în meci, dar Doman a trimis alături dintr-o poziție foarte bună (’23). La reluare, oltenii au cerut penalty la un duel între Nuno Rocha și Bocșan, dar arbitrul Cojocaru a lăsat jocul să continue (’26). Băluță a fost și el aproape de gol, însă a șutat pe lângă poartă din interiorul careului (’38).

Triumfători în meciul cu Astra, timișorenii nu au abandonat lupta nici în actul secund. Șeroni a avut o incursiune bună pe flancul stâng, a centrat în fața porții, însă Bărbuț a ratat întâlnirea cu balonul (’50). Bocșan putea reduce din handicap, dar Vătăjelu a reușit să respingă de pe linia porții (’70). Craiovenii au răspuns la fel de tăios. Aflat într-o poziție ideală, Nuno Rocha nu a reușit să introducă balonul în plasă, ratând astfel șansa de a bifa „dubla” (’72). Acka nu a fost nici el mai norocos, nimerind bara din doar câțiva metri (’84).

Bănățenii au rămas în inferioritate numerică pe final de meci, după ce Llorente a fost eliminat pentru o intrare dură asupra lui Zlatinski (’90). Rămași în 10 oameni, oaspeții nu au mai pus în pericol poarta adversă, astfel că oltenii au sărbătorit o nouă victorie în Liga 1 Orange.

30 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca