"Lupii galbeni", în pierdere de viteză! Pandurii - Petrolul 1-1 - LOOKPLUS
„Lupii galbeni”, în pierdere de viteză! Pandurii – Petrolul 1-1

„Lupii galbeni”, în pierdere de viteză! Pandurii – Petrolul 1-1

Petrolul pierde teren în cursa pentru titlu. Trupa lui Răzvan Lucescu nu a obținut decât o remiză în fața Pandurilor, scor 1-1, rezultat care o coboară pe locul 4 în clasament, la 4 lungimi în spatele liderului Steaua.

Gorjenii au avut un început perfect de meci. Mihai Roman a deschis scorul în minutul 3, după ce a reluat balonul în plasă din 6 metri. Răduț putea majora diferența pe finalul primei reprize, dar șutul său de la mare distanță a trecut agonizant peste transversală (’40). Prahovenii s-au trezit din letargie abia după ce le-a trecut glonțul pe la ureche. De Lucas a prins o execuție de zile mari, șut la colțul lung din afara careului, și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj (’43).

Jocul s-a animat în actul secund. Cele două formații au etalat un fotbal spectaculos, plăcut ochiului. Petrolul a ieșit mai motivată de la cabine. Trupa lui Răzvan Lucescu putea arunca tribunele în aer dacă Gerson reușea să împingă balonul în plasă din doar câțiva metri (’54). La reluare, Răduț a tras în forță, dar șutul său a fost respins în corner de fundașii echipei oaspete. De Lucas a fost însă cel mai aproape de reușită. Spaniolul putea realiza dubla cu un trasor de la 25 de metri, dar Stanca a intervenit în ultimul moment (’67). Nistor a încercat să-și copieze adversarul, însă norocul l-a ocolit și pe el. Mijlocașul gorjenilor a tras peste poartă dintr-o poziție ideală (’76).

Cele două echipe au forțat golul izbăvitor pe final de meci, dar tabela a rămas nemodificată. Petrolul rămâne astfel pe locul 4 în clasament, cu 14 puncte, în timp ce Pandurii se situează în continuare pe o poziție retrogradabilă, cu doar 7 puncte.

15 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca