Lupescu: „Merită şi Andone o şansă la naţională” - LOOKPLUS
Lupescu: „Merită şi Andone o şansă la naţională”

Lupescu: „Merită şi Andone o şansă la naţională”

Zvonurile că Victor Piţurcă este pe picior de plecare de la echipa naţională au fost reaprinse de presa din Arabia Saudită, care pretinde că selecţionerul României a semnat cu Al ittihad. Ionuţ Lupescu, şeful comisiei tehnice din cadrul UEFA, a declarat că Federaţia ar găsi foarte greu înlocuitor pentru Piţurcă.

„Este important ce doreşte Federaţia, dacă vor ceva pe termen lung sau scurt şi depinde şi de partea financiară. E greu de spus cine ar putea să îl înlocuiască pe Piţurcă, dacă va pleca. Cei mai buni antrenori din Europa sunt acum sub contract”, a declarat Ionuţ Lupescu, la Fanatik Show, pe Look TV.

Lupescu a înaintat varianta Andone pentru postul de selecţioner. „Andone a fost mai mult în vacanţă în ultima vreme, dar cred că merită şi el o şansă la echipa naţională. A lucrat foarte mult la echipe de club, dar munca de selecţioner e total diferită”, a mai spus Lupescu.

Şi Duckadam l-a nominalizat pe Andone drept o posibilă variantă pentru reprezentativa României, în cazul în care Piţurcă pleacă, dar fostul mare portar a mărturisit că Andone este doar a doua variantă pentru el. „Dacă nu ar vrea Olăroiu să renunţe la toţi banii şi nu ar fi tentat de o revenire în fotbalul european, aş merge pe mâna lui Andone la echipa naţională”, a declarat Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei, la Fanatik Show, pe Look TV.

14 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca