Ludogorets dă o nouă lovitură Stelei! Campioana Bulgariei îl transferă pe Găman!

Ludogorets dă o nouă lovitură Stelei! Campioana Bulgariei îl transferă pe Găman!

Curg ofertele pentru Valerică Găman. După Steaua, o altă echipă importantă îl curtează pe fundaşul Astrei. 

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea giurgiuveană, Găman are şanse mari să se transfere la Ludogorets, coşmarul Stelei din preliminariile Champions League. La campioana Bulgariei, fotbalistul Astrei ar putea fi coleg cu alţi trei români: Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Andrei Prepeliţă. „Ludogorets este în căutarea unui fundaș central, iar staff-ul tehnic s-a oprit asupra lui Valerică Găman, de la Astra. Fundașul a fost urmărit de două ori de directorul sportiv al clubului”, scriu jurnaliștii bulgari de la sportal.bg.

Nici Steaua nu a renunţat la transferul lui Găman, chiar dacă l-a adus pe Gabi Tamaş. Gigi Becali a dezvăluit că poartă încă negocieri cu conducerea Astrei pentru aducerea fundaşului. „Găman a cerut 300.000 de euro la semnătură şi 25.000 de euro pe lună. Vom vedea dacă îl vom aduce”, a subliniat patronul campioanei.

5 februarie 2016

Un comentariu To “Ludogorets dă o nouă lovitură Stelei! Campioana Bulgariei îl transferă pe Găman!”

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: gigiapetrei@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca