Lucescu ştie cum putem să îi învingem pe nord-irlandezi: „Suntem mai talentaţi” - LOOKPLUS
Lucescu ştie cum putem să îi învingem pe nord-irlandezi: „Suntem mai talentaţi”

Lucescu ştie cum putem să îi învingem pe nord-irlandezi: „Suntem mai talentaţi”

Mircea Lucescu le-a vorbit astăzi „tricolorilor”, la invitaţia selecţionerului Anghel Iordănescu, despre disputa cu Irlanda de Nord. Tehnicianul român a identificat punctele forte ale britanicilor, dar şi atuurile României.

„Jucătorii din Irlanda de Nord au un entuziasm extraordinar. Ei vin dintr-un fotbal de agresivitate fizică şi au şi o organizare de joc bună. Noi suntem peste ei la capitolul talent şi la controlul mingii. Dacă vom fi destul de inteligenţi să nu le lăsăm posesia, cred că vom reuşi să câştigăm”, a declarat Mircea Lucescu, la Fanatik Show, pe Look TV.

Tehnicianul român şi-a amintit duelul cu Irlanda de Nord din 1985, când nord- irlandezii au venit la Bucureşti cu o trupă bazată pe un nucleu de la Manchester United. „În fotbalul modern nu mai eşti favorit nici cu Islanda sau cu Insulele Feroe. Acum intervine capacitatea jucătorilor de a se strânge şi a de a se ajuta unul pe altul. Le-am transmis astăzi că suntem mai puternici şi ei trebuie să creadă asta. Le-am spus că în urmă cu 29 de ani, Irlanda de Nord avea 4-5 jucători care evoluau la Manchester United, iar noi i-am dominat de nu au văzut mingea. Echipa asta nu e mai bună decât cea din 1985”, a mai spus Lucescu.

12 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca