Lovitură dură pentru Becali! Pică transferul lui Junior Morais? Comunicatul Astrei

Lovitură dură pentru Becali! Pică transferul lui Junior Morais? Comunicatul Astrei

Sursa foto: afcastragiurgiu.ro

Oficialii Astrei au luat atitudine după ce Gigi Becali a afirmat că a bătut palma cu Junior Morais, care ar urma să ajungă în vară la Steaua. Totodată, omul de afaceri a susținut că negociază și cu Teixeira.

Șefii campioanei au emis un comunicat de presă în care îl atenționează pe Becali în privința deselor sale declarații referitoare la jucătorii pregătiți de Marius Șumudică.

„Având în vedere apariţiile publice repetate ale dlui. Becali, prin care afirmă că a discutat şi că a semnat cu unii jucători legitimaţi la clubul nostru, suntem nevoiţi să dezminţim aceste declaraţii şi să vă informăm că în acest moment clubul nostru nu negociază cu FCSB niciun transfer şi nici nu doreşte să înceapă vreo negociere în acest sens. De asemenea, îi solicităm domnului Becali să dea dovadă de minimă decenţă necesară în orice declaraţie care se adresează publicului larg. În caz contrar, vom fi nevoiţi să ne adresăm comisiilor de specialitate pentru revenirea la un climat de normalitate, care ne este necesar pentru desfăşurarea activităţii de pregătire a echipei pentru calendarul sportiv din acest an”, se arată pe site-ul oficial al Astrei.

6 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca