Liviu Ganea pune degetul pe rană: ”Avem restanțe de 6 luni, e cumplit fără bani” - LOOKPLUS
Liviu Ganea pune degetul pe rană: ”Avem restanțe de 6 luni, e cumplit fără bani”

Liviu Ganea pune degetul pe rană: ”Avem restanțe de 6 luni, e cumplit fără bani”

FC Brașov se confruntă cu probleme financiare grave în ultimele luni, iar ”stegarii” se plâng că se descurcă tot mai greu din cauza restanțelor salariale.

Liviu Ganea a vorbit despre situația dificilă prin care trec jucătorii Brașovului, care nu și-au mai primit banii pe ultimele șase luni. Atacantul ardelenilor crede că șefii clubului greșesc așteptând să încaseze banii din drepturile de televizare pentru a acoperi restanțele fotbaliștilor.

”La iarnă o să vedem cum se va schimba situația, e foarte greu s-o duci la capăt cu situația asta. E vorba de restanțe de până la 6 luni. Toată lumea încearcă să amâne restanțele până când se vor primi banii din drepturile de televizare, dar sunt curios cum se vor descurca atunci, când vor trebui să acopere 8-9 luni de restanțe. Atunci le va fi mai greu, ar trebui să plătească din ele de pe acum. Cluburile tot vor trebui să plătească și mi-e greu să cred că toate restanțele se vor acoperi doar din banii proveniţi din drepturile TV”, a declarat Ganea.

De ce a pierdut Brașovul cu Steaua

Fostul atacant al CFR-ului consideră că echipa sa ar fi meritat mai mult în această seară, în meciul pierdut în fața Stelei (0-2). ”Îmi pare rău, după cum s-a desfășurat partida, cred că meritam mai mult. Din păcate, acel moment de neatenție din repriza a doua a făcut să pierdem tot. Poate că dacă eram mai atenți la finalizare, am fi reușit mai mult. Dar, apoi am ieșit și noi la joc, am lăsat spații și așa a venit al doilea gol”, a mai afirmat Ganea.

Acesta s-a arătat surprins de jocul Stelei și spune că trupa lui Gâlcă era de bătut. ”Sincer, la pauză chiar am crezut că putem să dăm lovitura ca la Cluj, dar nu s-a întâmplat asta. N-a mai fost aceeași presiune a Stelei, i-am ținut departe de poartă, s-a simțit probabil și că au fost și puțin obosiți. Acum e vital meciul cu Viitorul și cred că trebuie să ne concentrăm ca să obținem totul din următoarele două partide, cu Viitorul și Gaz Metan. Pentru asta, nu cred că ar trebui să prindă Viitorul o zi proastă, ci ar trebui să jucăm noi bine”, a încheiat Liviu Ganea.

22 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca