Liniștitul Gâlcă a vorbit, dar nu mai vrea: „Cineva trebuie să iasă în presă. MM Stoica era foarte bun” - LOOKPLUS
Liniștitul Gâlcă a vorbit, dar nu mai vrea: „Cineva trebuie să iasă în presă. MM Stoica era foarte bun”

Liniștitul Gâlcă a vorbit, dar nu mai vrea: „Cineva trebuie să iasă în presă. MM Stoica era foarte bun”

Costel Gâlcă resimte din plin presiunea pusă pe echipa sa în ultima perioadă. Antrenorul Stelei, de care se zvonește că ar putea fi demis, a atacat indirect conducerea pentru felul în care gestionează relația cu mass- media.

Antrenorul Stelei a susținut o conferință de presă în care a vorbit depre problemele din ultima perioadă ale clubului. În opinia sa, un om de legătură între vestiar și opinia publică este cea mai mare lipsă a grupării din Ghencea în acest moment.

„Mi-ar fi plăcut să fie o persoană în club care să iasă și să vorbească, așa cum era Mihai Stoica înainte, care să lămurească diverse chestiuni care apar prin presă. În ultima vreme, au fost mai multe știri care au ajuns la suporterii Stelei și care n-au fost conforme cu realitatea”, a spus acesta.

Gâlcă nu mai vrea să fie întrebat despre problemele clubului și-și dorește să se poată concentra exclusiv pe pregătirea echipei. „Sper să vină o persoană pe acest post. Avem oameni, dar trebuie constant unul care să iasă în față și să spună ce se întâmplă la club. Nu pot ieși eu în fiecare zi să vorbesc pe la televiziuni, radiouri, plus că n-ar mai avea efect. Nu cred că antrenorul stă săptămână de săptămână și lună de lună să vorbească”, a mai spus tehnicianul.

10 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca