Lecţie moldovenească de fotbal. CSMS Iaşi a distrus Pandurii Târgu Jiu (VIDEO) - LOOKPLUS
Lecţie moldovenească de fotbal. CSMS Iaşi a distrus Pandurii Târgu Jiu (VIDEO)

Lecţie moldovenească de fotbal. CSMS Iaşi a distrus Pandurii Târgu Jiu (VIDEO)

CSMS Iaşi a distrus-o pe Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0 după un meci dominat autoritar. Trupa lui Nicolo Napoli a ajuns la cota 12 puncte şi a scăpat de ultimul loc din clasament.

CSMS Iaşi a început furibund partida cu Pandurii Târgu Jiu, de pe teren propriu. Moldovenii au deschis scorul în minutul 11. Mingea centrată de pe dreapta a fost deviată de Matulevicius şi a poposit în plasa porţii lui Stanca. Şase minute mai târziu, CSMS Iaşi şi-a dublat avantajul. Gazdele au scăpat pe contraatac, iar Lukasz Bole nu a ratat ţinta. A expediat un trasor de la marginea careului care l-a învins pe goal-keeperul oaspeţilor şi a rupt plasa. Şi finalul reprizei a aparţinut tot moldovenilor. Olah a fost la câţiva centimetri de al treilea gol. Căpitanul ieşenilor a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, iar mingea a şters bara.

Imediat după startul reprizei secunde, CSMS Iaşi a rămas în inferioritate numerică. Creţu a căzut secerat în careu, Alexandru Tudor nu s-a lăsat impresionat, i-a acordat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Buleică a fost aproape să înscrie la câteva zeci de secunde, dar a ratat, iar moldovenii şi-au mai arătat colţii o dată. Bosoi a finalizat un contraatac rapid cu un gol superb. A şutat de la marginea careului, iar Stanca nu a avut nicio şansă. Predescu a avut golul de onoare în gheată, în minutul 71, dar nu a putut trimite mingea pe cadrul porţii de la câţiva metri. Ultima şansă de gol a aparţinut tot ieşenilor. Olah a executat un corner pe colţul scurt, Bole a reluat, dar Stanca a respins, in extremis.

28 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca