Lăcătuș îi ia apărarea lui Gâlcă: „Nu i se poate reproșa nimic” - LOOKPLUS
Lăcătuș îi ia apărarea lui Gâlcă: „Nu i se poate reproșa nimic”

Lăcătuș îi ia apărarea lui Gâlcă: „Nu i se poate reproșa nimic”

Marius Lăcătuș nu este de acord cu cei care-l contestă pe Costel Gâlcă. „Fiara” este de părere că acesta și-a făcut treaba pe banca tehnică a Stelei și dacă ar reuși calificarea în primăvara europeană, ar avea un atu în plus în privința continuității sale.

Marius Lăcătuș, fost antrenor al Stelei, știe foarte bine cât de greu îi este unui tehnician atunci când are tot mai mulți contestatari. Acesta consideră că o eventuală plecare a lui Costel Gâlcă ar fi o greșeală, deoarece echipa joacă bine și are chiar șanse la calificarea în primăvara europeană.

„Important este ca Steaua să câștige și apoi vom vedea dacă se va califica. Steaua cred că a făcut cel mai bun joc la Aalborg și merita victoria. Toată lumea își dorea ca Steaua să joace în Champions League, dar să te califici în primăvara europeană, chiar și în Europa League, este excelent. Nu e un dezastru dacă Steaua nu se califică. Nimic nu i se poate reproșa lui Costel Gâlcă, în afară de ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor. Echipa joacă bine, este aproape campioană”, a declarat Lăcătuș la emisiunea Fotbal Plus, de pe Look PLUS.

10 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca