La cuțit! Doi steliști au fost operați - LOOKPLUS
on hide">
La cuțit! Doi steliști au fost operați

La cuțit! Doi steliști au fost operați

Site-ul oficial al Stelei a anunțat în această dimineață că doi intre jucătorii echipei au fost operați ieri. Alex Chipciu și Lucian Filip au fost supuși la osteosinteză, procedeu prin care li se vor retrage corpurile străine introduse în prealabil.

Alex Chipciu și Lucian Filip au ajuns pe masa de operație. Ambii au suferit intervenții chirurgicale necesare în urma accidentărilor suferite, pentru care au fost deja operați, iar acum li s-au extras șuruburile și plăcile. Clubul a emis un comunicat pe site-ul oficial, prin acre explică semnificația acestor operații.

„FC Steaua Bucureşti anunţă că jucătorii Alexandru Chipciu şi Lucian Filip au fost supuşi vineri, 12 decembrie, unor intervenţii chirurgicale efectuate de către Dr. Ionuţ Codorean şi Dr. Flavian Arămitu, prin care s-a practicat extragerea materialelor de osteosinteză utilizate pentru tratarea fracturilor suferite de cei doi în 2013. În cazul lui Alexandru Chipciu s-a procedat exclusiv la extragerea materialelor de osteosinteza (placă + şuruburi) la nivelul gambei drepte, perioada de recuperare estimată pentru acesta fiind de o lună. În cazul lui Filip, s-a practicat, pe lângă extragerea materialelor de osteosinteză la nivelul gambei drepte, o corectare chirurgicală a hallux valgus picior drept. Perioada de recuperare estimată în cazul lui Lucian este de două luni de zile”, se arată în comunicatul postat pe steauafc.com.

13 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca