Kovacs şi Vassaras, puşi la zid de Crăciunescu: „În viaţa mea nu am văzut aşa greşeli!” - LOOKPLUS
Kovacs şi Vassaras, puşi la zid de Crăciunescu: „În viaţa mea nu am văzut aşa greşeli!”

Kovacs şi Vassaras, puşi la zid de Crăciunescu: „În viaţa mea nu am văzut aşa greşeli!”

Greşelile făcute de Istvan Kovacs în partida dintre ASA Târgu Mureş şi Steaua l-au marcat pe Ion Crăciunescu. Fostul şef al arbitrilor l-a distrus pe „central” pentru prestaţia din acel meci şi a criticat dur faptul că arbitrul a scăpat nepedepsit.

„Am văzut fel şi fel de greşeli în carierea mea. Am făcut şi eu greşeli cât am fost în activitate, dar ce s-a întâmplat la ASA Târgu Mureş – Steaua e de neînchipuit. Mai mult, în loc să îl pedepseşti pe respectivul arbitru, să dai un exemplu, a doua zi îl treci pe locul doi, pe lista FIFA”, a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Plus, pe Look PLUS.

Fostul şef al arbitrilor a pus la îndoială şi metoda de lucru a grecului Kyros Vassaras care conduce comisia, din Grecia. „Arbitrajul nu a progresat. Am avut oameni valoroşi cu Balaj şi Tudor cap de listă, dar aceştia au fost ţinuţi pe loc de Vassaras. Ne-au spus că el face treabă din Grecia, că are înregistrări cu meciurile. Astea sunt vrăjeli. Cu astfel de abureli nu prosteşte pe nimeni”, a mai spus Crăciunescu.

26 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca