Keșeru salută împăcarea: "Pentru fani am câștigat acest meci!" - LOOKPLUS
Keșeru salută împăcarea: „Pentru fani am câștigat acest meci!”

Keșeru salută împăcarea: „Pentru fani am câștigat acest meci!”

Autorul golului din minutul 17 al meciului cu Petrolul, Claudiu Keșeru, le-a dedicat victoria fanilor, care au fost prezenți din nou în tribune. La final, a avut loc împăcarea de mult așteptată.

Keșeru a declarat la finalul partidei cu Petrolul, încheiată cu scorul de 3-2, că nu s-a temut de Petrolul și era convins de victoria campioanei. Faptul că jucătorii Stelei sunt din nou încurajați de fanii lor este cel mai important lucru pentru fotbaliștii lui Gâlcă.

„Am luat o mare parte din greutatea acestei partide înscriind al doilea gol. Dar, din păcate am avut un moment mai slab din punct de vedere fizic, am revenit, am avut acea ocazie înainte de pauză, pe care Pecanha a scos-o incredibil. Am avut ocazii și noi și ei, am relansat meciul, dar eram ferm convins că vom câștiga. Știam că va fi un meci cu o tensiune mai mare decât cele pe care le-am jucat până acum, dar am abordat partida cu încredere si acest lucru s-a văzut pe teren. Am fost să salutăm fanii, ne bucurăm că au fost alături de noi, foarte prezenți și pentru revenirea lor am câștigat acest meci”, a precizat Claudiu Keșeru la finalul partidei.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca