Keşeru a vorbit despre reîntoarcerea la Steaua. Anunţul atacantului

Keşeru a vorbit despre reîntoarcerea la Steaua. Anunţul atacantului

Deşi Gigi Becali îl vrea la Steaua, Claudiu Keşeru nu va ajunge însă sub comanda lui Reghecampf. Atacantul a mărturisit că nu se pune problema să plece de la Ludogorets.

„Mă flatează enorm faptul că sunt dorit la Steaua. Mă flatează faptul că nea Gigi se gândeşte la mine. Dar având în vedere situaţia mea contractuală, nu cred că se pune problema să plec de la Ludogorets. Au fost refuzate oferte pe bani mulţi pentru mine, atât în vară, cât şi acum, pe finalul perioadei de transferuri, deci nu se pune problema să plec de la Ludogorets”, a dezvăluit Keşeru, conform Fanatik.

„Contractul meu mai este valabil un an şi jumătate. Nu e vorba doar despre oferta financiară, dar ne-am calificat în grupele Ligii Campionilor şi patronul nostru este un om foarte ambiţios. În ciuda ofertelor, el doreşte să ne calificăm încă o dată în grupele Ligii Campionilor. La echipa de club sunt nişte lucruri pe care eu nu le pot înţelege. Eu încerc să dau totul de fiecare dată când joc, dar acum am intrat după trei meciuri în care nu am fost titular. Am dat un gol, am avut o evoluţie solidă şi asta mă bucură, pentru că mi-a dat un ritm susţinut înaintea acestor meciuri de la naţională”, a precizat atacantul.

4 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca