Jos pălăria, Simona Halep! Mesaj emoţionant al tenismenei pentru fani! - LOOKPLUS
Jos pălăria, Simona Halep! Mesaj emoţionant al tenismenei pentru fani!

Jos pălăria, Simona Halep! Mesaj emoţionant al tenismenei pentru fani!

Simona Halep dovedeşte încă o dată că este o mare campioană. Tenismena a câştigat respectul întregii lumi după anul senzaţional pe plan sportiv, încununat cu victoria magistrală în faţa Serenei Williams.

Acum, Halep a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinere, într-un mesaj emoţionant postat pe reţelele de socializare.

„Am terminat un turneu foarte important pentru mine. Aș fi vrut să vă povestesc mai multe, dar am avut nevoie să mă concentrez 100% pe ceea ce aveam de făcut. A fost un turneu care merita toată atenția mea. La Singapore am trăit o săptămână de vis. După o perioadă extrem de dificilă, am reușit să mă regăsesc pe teren, mi-am regăsit spiritul de luptă, liniștea și încrederea în joc. În 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reușit, dar am pierdut în fața numărului 1 mondial, așa că nu sunt tristă, ci foarte bucuroasă pentru rezultatul făcut. A fost un an greu, însă știu că anul viitor va fi și mai greu. Îmi voi lua o vacanță strict pentru odihnă și voi reveni cu multă încredere la pregătirea pentru noul an.

Vă mulțumesc foarte mult pentru susținere, pentru comentarii și pentru mesaje. Am simțit din plin susținerea voastră, atât pe teren, cât și pe Facebook, și sunt sigură că fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta vă mulțumesc și vă doresc numai lucruri bune!”, a postat Simona Halep pe contul ei oficial de Facebook.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca