Iuliu Mureșan a dezvăluit detaliile transferului lui Dore. Cât a plătit CFR Cluj pentru atacantul congolez - LOOKPLUS
Iuliu Mureșan a dezvăluit detaliile transferului lui Dore. Cât a plătit CFR Cluj pentru atacantul congolez

Iuliu Mureșan a dezvăluit detaliile transferului lui Dore. Cât a plătit CFR Cluj pentru atacantul congolez

Trupa din Gruia a reușit să dea o lovitură pe piața trasferurilor. chiar pe ultima sută de metri, după ce a obținut semnătura lui Ferebory Dore.

Fostul ”petrolist” Ferebory Dore (foto, în dreapta) este de aseară jucătorul CFR-ului, după ce șefii grupării clujene au bătut palma cu jucătorul, cu impresarul acestuia, dar și cu clubul bulgar Botev Plovdiv. În direct pe Look TV, la emisiunea Fanatik Show, președintele Iuliu Mureșan a dezvăluit detaliile acestei mutări.

”E vorba de un împrumut pentru un an cu opțiune de cumpărare, iar pentru asta am plătit 30.000 de euro. Transferul definitiv ne-ar costa 300.000 de euro, ceea ce înseamnă că la vară ar urma să mai achităm încă 270.000 pentru ca Dore să fie definitiv al nostru”, a explicat oficialul celor de la CFR Cluj.

Odată cu venirea lui Dore, trupa din Gruia este ”blindată” pe toate posturile, consideră Iuliu Mureșan. Totuși, acesta spune că echipa pe care o conduce nu se va bate la titlu în acest sezon. ”Nu ne gândim la titlu, obiectivul nostru rămâne o clasare pe locurile 1-4. E adevărat, acum ne-am ”închis”, am luat fundaș, mijlocaș și atacant, am luat tot ce am vrut. Problema noastră era că aveam o bancă destul de fadă, dar acum suntem excelent acoperiți pe toate posturile”, a mai afirmat Mureșan.

9 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca