Isăilă e regretat la Giurgiu. Morais: „Sunt trist că a plecat” - LOOKPLUS
Isăilă e regretat la Giurgiu. Morais: „Sunt trist că a plecat”

Isăilă e regretat la Giurgiu. Morais: „Sunt trist că a plecat”

Daniel Isăilă a devenit săptămâna trecută al 11-lea antrenor demis din Liga I, de la startul sezonului. Mutarea i-a luat prin surprindere pe jucătorii Astrei, mai ales datorită faptului că Ioan Niculae, patronul echipei, a confirmat în mai multe rânduri că Isăilă este sigur de postul său.

Primul care a recunoscut că îl regretă pe fostul antrenor este fundaşul Junior Morais. Brazilianul era unul dintre oamenii de bază în sistemul lui Isăilă. „Sunt trist că a plecat domnul Isăilă, dar aşa e în fotbal. Nu mă aşteptam ca el să fie demis. A fost o relaţie bună între dânsul şi jucători, dar acum avem alt antrenor. Domnul Protasov este un antrenor bun, care doreşte să câştige tot timpul”, a declarat Junior Morais.

Brazilianul a găsit răspunsul pentru forma slabă prin care a trecut echipa. „Au fost multe jocuri de campionat, Europa League şi Cupă, iar noi am avut mulţi indisponibili. Ne-am simţit obosiţi, dar acum ne revenim. Adevărata faţă a Astrei este cea din meciul cu Olympique Lyon”, a mai spus Morais.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca