Iordănescu nu are de ales! Alibec și Stanciu, titulari cu Albania!

Iordănescu nu are de ales! Alibec și Stanciu, titulari cu Albania!

Foto: eusunt12.ro

România are doar șansa victoriei cu Albania, pentru a spera la calificarea în optimi.

Pentru a fi absolut siguri de calificare, tricolorii ar trebui să câștige la cel puțin două goluri cu albanezii.

În ambele situații, Tata Puiu nu are de ales și trebuie să riște! Astfel, Alibec și Nicușor Stanciu vor fi titularizați în tentativa de a înscrie cât mai multe goluri împotriva celui mai slab adversar de la EURO 2016 de până acum.

Iordănescu nu e, deocamdată, decis dacă va juca cu doi închizători (Hoban, Prepeliță) sau îl va lăsa pe Prepeliță pe bancă și va juca cu Sânmărtean din primul minut.

În toate situațiile, România va fi nevoită să atace și va renunța la arma tradițională a contraatacului. Albanezii sunt extrem de optimiști înainte de această partidă și vorbesc despre o victorie sigură în fața României. Rămâne ca tricolorii să se revanșeze față de fani și să obțină un succes clar în această seară, de la ora 22:00.

Echipa de start:

Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Grigore, Măţel – Hoban, Prepeliță – Adi Popa, Stanciu, Stancu – Alibec

19 iunie 2016

Un comentariu To “Iordănescu nu are de ales! Alibec și Stanciu, titulari cu Albania!”

  1. Sa-l ai pe Sanmartean in echipa si sa-l tii pe banca in conditiile in care cu Elvetia s-a vazut clar ca nu avem un om la constructie, la driblinguri fine la assisturi. Adica il avem, dar sta pe banca.
    Am crezut ca daca jigodiile de frati Becali au ajuns la parnaie s-a terminat cu selectia si titularizarea in functie de cum dicteaza inpresarii. Daca Sanmartean e la o varsta la care nu mai prezinta interes pentru impresari, trebuie tinut pe banca si facut loc in echipa unora mai tineri care sa fie vazuti acum cand trebuie! In rest, interesul nationalei, e pe planul doi. Important nu este ca Romania sa se califice in optimi ci ca astia tinerii si buni de transferat sa fie vazuti ca valori individuale fie si doar in cele 3 meciuri din grupe.
    Si Iordanescu e cumva la mana lor. Ori s-a tampit de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca