Iordănescu aruncă armele: „Suntem prea mici. Cu Astra mă gândesc să-i bag pe cei care au jucat mai puţin”

Iordănescu aruncă armele: „Suntem prea mici. Cu Astra mă gândesc să-i bag pe cei care au jucat mai puţin”

Edi Iordănescu a predat armele. Tehnicianul nu mai crede în şansele echipei sale de a cuceri campionatul. Pandurii ocupă locul 3 în clasament, la 6 puncte de Steaua şi Astra.

„Noi ne-am dorit să jucăm fotbal de calitate şi să producem rezultate bune. În cele mai multe momente, ne-a reuşit. Probabil că dacă jucam pe stadionul nostru, nu mai făceam naveta la Severin, dacă aveam suporterii aproape şi nu intram în acest impas financiar, puteam contabiliza mai multe puncte. E clar totuşi că nu putem lupta cu aceleaşi mijloace ca ceilalţi competitori. În ultima perioadă am simţit că suntem victimele de serviciu, începând cu jocul cu Dinamo. E unicat în România să fie suspendat şi principalul, şi secundul său pentru bucurie excesivă la gol şi pentru aplauze. Cum mai poţi gestiona un joc cu Steaua în aceste condiţii, club care era pe primul loc?”, a răbufnit Iordănescu, conform Prosport.

Tehnicianul Pandurilor e decis să bage rezervele în meicul cu Astra, programat marţi, de la ora 20:30, pe Look TV. „Mă gândesc foarte serios, inclusiv de la jocul cu Astra şi până la final, să dau şansa unor jucători care au jucat mai puţin. Peste o lună e final de drum şi poate e calea potrivită”, a precizat Iordănescu, care a comentat şi delegarea lui Sebastian Colţescu la jocul cu Astra. „Noi citim pe site şi aflăm cine ne va arbitra. Dacă alte cluburi ştiu înainte, e o dovadă în plus că noi suntem într-un război pe care probabil nu suntem pregătiţi să-l ducem şi nu avem aceleaşi arme. Suntem o echipă şi un club mic, fără tradiţie în a câştiga trofee şi probabil am surprins mult pentru că am simţit că mulţi s-au temut de noi. Dar am mizat strict pe echipă, grupul a fost forţa”, a susţinut antrenorul gorjenilor.

 

 

 

4 aprilie 2016

Un comentariu To “Iordănescu aruncă armele: „Suntem prea mici. Cu Astra mă gândesc să-i bag pe cei care au jucat mai puţin””

  1. &n;&n;&nbspbspbsp; nous dit le Sur le principe, Salim a raison : l’habit ne fait pas le moine,mais pour l’alambra, le resto est encore 1000x mieux que le site qui est déjà très beau (le Guide Musulman a testé, et ça vaut le détour).Seul ombre au tableau : c’est du flash :(et ça, niveau référencement, bonsoir…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca