Ion Crăciunescu a ieşit la atac: „Burleanu a jignit o generaţie întreagă” - LOOKPLUS
Ion Crăciunescu a ieşit la atac: „Burleanu a jignit o generaţie întreagă”

Ion Crăciunescu a ieşit la atac: „Burleanu a jignit o generaţie întreagă”

Decizia judecătorească prin care Vasile Avram ar urma să fie repus în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor l-a pus într-o postură ciudată pe Răzvan Burleanu. Fostul şef al arbitrilor, Ion Crăciunescu, l-a acuzat pe preşedintele FRF pentru modul în care a gestionat situaţia.

„Multe lucruri făcute de domnul Burleanu mi se par ciudate. Mă refer strict la arbitraj unde a făcut o alegere incredibilă, prin aducerea lui Kyros Vassaras. Acest personaj nu a reuşit să convingă în ţata lui sau la UEFA. Burleanu crede că tot ce e străin e bun. Ajungi să jigneşti o generaţie întreagă de arbitri când spui că cei mai vechi fac parte dintr-o generaţie coruptă. Sunt nişte afirmaţii iresponsabile. Cine l-a corupt pe Porumboiu, pe mine sau pe Abrudan?” a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Plus, pe Look PLUS.

„Acest om se trezeşte vorbind şi noi îl băgăm în seamă. Cred că asta vrea, dar face gafe după gafe. Domnul Vassaras stă în Grecia, de acolo vrea să conducă arbitrajul românesc în vreme ce Alexandru Deaconu reprezintă una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieţii mele, ca evaluare a unui om. Am avut mare încredere în dânsul, dar nici nu mai vreau să îi pronunţ numele”, a mai precizat Crăciunescu.

Foştul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor a dezvăluit şi motivul pentru care Patriţiu Abrudan şi-a dat demisia din postura de vicepreşedinte al comisiei. „Domnul Abrudan şi-a dat demisia pentru că se schimbau şapte delegări pe etapă. Ne-a dat un semnal clar referitor la ce se întâmplă acolo. Nu a mai suportat şi şi-a dat demisia. În cererea de demisie a specificat clar că de la Bucureşti se schimbau delegările”, a conchis fostul şef al arbitrajului românesc.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca