Ioan Niculae l-a umilit pe propriul președinte, Dinu Gheorghe - LOOKPLUS
Ioan Niculae l-a umilit pe propriul președinte, Dinu Gheorghe

Ioan Niculae l-a umilit pe propriul președinte, Dinu Gheorghe

Sursa Foto: gsp.ro

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, nu i-a mai criticat vehement pe jucători, așa cum obișnuia s-o facă la înfrângeri și a declarat că e nevoie de fotbaliști de valoare la echipă. Totuși, nu l-a menajat pe Dinu Gheorghe, care a cerut bilete gratis la meci.

„Atâta timp cât nu vom avea jucători la aceeași valoare precum cei accidentați, în primul rând Găman și Fatai, ne va fi foarte greu să jucăm la un asemenea nivel al competiției. Nu sunt foarte supărat, e clar că am avut o altă abordare decât cea de la Zagreb. Jucătorii, unii dintre ei cel puțin, au avut o dorință deosebită. Speranțe de calificare în primăvara mai sunt, teoretic există până în ultima etapă, dar va fi foarte greu”.

Omul cu banii de la Giurgiu și-a exprimat totuși una dintre marile nemulțumiri: „Am primit solicitări de bilete gratis de la toată lumea. De la suporteri, tot felul de oameni. Inclusiv președintele executiv mi-a cerut bilete gratis la meci. Chiar așa de săraci am ajuns? Să nu fim în stare să plătim 15 lei pe un bilet? Este jenant. De acum nu mai dau bilete gratis”.

3 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca