INVINCIBILA Craiova! Oltenii au câștigat la Brașov și au ajuns la 4 victorii în 6 meciuri - LOOKPLUS
INVINCIBILA Craiova! Oltenii au câștigat la Brașov și au ajuns la 4 victorii în 6 meciuri

INVINCIBILA Craiova! Oltenii au câștigat la Brașov și au ajuns la 4 victorii în 6 meciuri

Craiova a detonat bomba la Brașov, echipă neînvinsă de 5 meciuri. Oltenii s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci presărat cu multe probleme de arbitraj.

Cârțu și Săndoi fac minuni în Bănie. CS U Craiova a ajuns la 6 meciuri fără înfrângere, grație victoriei repurtate pe terenul Brașovului, o echipă aflată, de asemenea, pe val. Vătăjelu a deschis balul, în minutul 32, cu un gol superb: torpilă de la peste 25 de metri, la colțul lung! Bawab a majorat diferența pe finalul primei reprize, după ce l-a lobat pe Iacob, din interiorul careului (’45).

Conduși pe tabelă, „stegarii” au ripostat în startul actului secund. Munteanu i-a așezat mingea pe cap lui Bruno Madeira, dar portughezul a nimerit bara, spre exasperarea fanilor brașoveni (’49). Insistențele gazdelor au dat roade în minutul 70, când Constantinescu a transformat penalty-ul obținut de Liviu Ganea. Fostul CFR-ist a fost decisiv și la golul egalizator al trupei lui Adrian Szabo. Ganea a punctat pentru 2-2, după ce a profitat de greșeala lui Bălgrădean, care a respins greșit balonul trimis de un adversar (’79).

Conștienți că pot scăpa victoria printre degete, oltenii au reacționat imediat. Craiovenii au lovit decisiv în minutul 83, ajutați și de Iacob, care a bâlbâit o minge expediată de Brandan. Aflat pe fază, Nuno Rocha a îndeplinit o simplă formalitate în fața porții goale. Brașovenii puteau obține cel puțin un punct, dar arbitrul Paul Unimătan le-a refuzat două penalty-uri pe final de meci. S-a încheiat 2-3, rezultat care o duce pe Craiova până pe locul 9 în clasament, cu 16 puncte.

24 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca