Invincibila armada! CFR Cluj a mai făcut o victimă în Liga 1 Orange

Invincibila armada! CFR Cluj a mai făcut o victimă în Liga 1 Orange

CSM Poli Iaşi nu se regăseşte în acest sezon, cu toate că antrenorul Nicolo Napoli a fost demis de la echipă.

În deplasarea de la Cluj, moldovenii au fost inexistenţi în faţa CFR-ului şi doar norocul a făcut ca scorul să nu ia proporţii.

Gazdele au fost aproape de gol în minutul 3, dar Grahovac a blocat un reflex de handbal mingea trimisă de Bud cu capul, din 5 metri (‘3). Oaspeţii au ratat singura ocazie notabilă în minutul 17, prin Cristea. Atacantul a trimis cu capul, din plonjon, dar Marc a respins şi el cu o paradă uluitoare. Din acel moment, CFR a dominat copios partida şi elevii lui Miriuţă au ratat cât pentru trei meciuri.

Bud a avut golul în bocanc, dar Frăsinescu l-a blocat în ultima secundă (’19). În minutul 33, Larie a rămas singur în centrul careului cu Grahovac, dar a şutat în portar, iar un minut mai târziu, şutul lui Bud a fost prins în doi timpi de goalkeeper-ul oaspeţilor. Peteleu a ratat şi el o ocazie monumentală în minutul 36, şutul său fiind respins în corner, excepţional, de Grahovac (’36).

Inevitabilul s-a produs în repriza secundă, iar CFR a deschis scorul prin Nascimento. Mijlocaşul a reuşit o „bijuterie” de gol din lovitură liberă (’58). Contrar cursului jocului, CSM Poli Iaşi a fost aproape de egalare în minutul 71, când lovitura de cap a lui Creţu a fost respinsă cu greu de Marc. S-a terminat 1-0 pentru CFR şi clujenii nu au mai cunoscut gustul înfrângerii în Liga 1 Orange de la meciul cu FC Botoşani, din 30 iulie.

În urma acestei victorii, CFR Cluj urcă pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte, în timp ce ieşenii rămân pe loc de play-out.

14 octombrie 2016

Un comentariu To “Invincibila armada! CFR Cluj a mai făcut o victimă în Liga 1 Orange”

  1. nu inteleg de ce look tv nu transmite conferinta de presa a echipei CFR cand joaca alte echipe seara se transmite conferinta mai ales fcsb dinamo si alui hadji de la viitorul si aztazi comentarii de doi lei al look tv s-a urcat tamas pe lulacu in meciul fcsb -gaz metan dar comentatorul no coment frca de a nu jigni fcsb -ul atita serviabilitate cand era faultat jucatorul fcsb nici nu dadeai atat de repede seama dar el comenta -intrare grosolana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca