Intră Kobe Bryant în fotbal? Vezi ce echipă vrea să cumpere (VIDEO) - LOOKPLUS
Intră Kobe Bryant în fotbal? Vezi ce echipă vrea să cumpere (VIDEO)

Intră Kobe Bryant în fotbal? Vezi ce echipă vrea să cumpere (VIDEO)

Starul echipei de baschet Los Angeles Lakers este pe ultima „sută de metri” când vine vorba de cariera în NBA. În presa de peste ocean se zvoneşte că „Black Mamba” vrea să cumpere un club italian de fotbal.

Nu e nicio coincidenţă faptul că Bryant şi-a îndreptat atenţia către Italia. Jucătorul de baschet vorbeşte fluent italiana deoarece a crescut în „Cizmă”, iar pasiunea italienilor pentru fotbal nu este o necunoscută pentru el. Se pare că Bryant, alături de alţi doi oameni importanţi, vor să achiziţioneze clubul de fotbal Bologna FC 1909.

Bologna este una dintre echipele de tradiţie din Italia. Cu toate acestea, clubul trece prin momente dificile şi în acest sezon evoluează în Serie B. Întreg lotul este cotat la aproape 25 de milioane de dolari, cam cât salariul baschetbalistului din acest sezon.

Baschetbalistul a fost surprins săptămâna trecută în Germania, alături de jucătorii campioanei, Bayern Munchen. De altfel, Bryant este un apropiat al lui Pep Guardiola, încă de pe vremea când acesta era la FC Barcelona.

21 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca