Interviu emoționant cu Mihai Neșu. „Să crezi, să iubești, să te dăruiești. Mă credeam indestructibil” (VIDEO) - LOOKPLUS
Interviu emoționant cu Mihai Neșu. „Să crezi, să iubești, să te dăruiești. Mă credeam indestructibil” (VIDEO)

Interviu emoționant cu Mihai Neșu. „Să crezi, să iubești, să te dăruiești. Mă credeam indestructibil” (VIDEO)

Sursa Foto: lpf.ro

Mihai Neșu a vorbit. În premieră de când a revenit în fotbal, la Universitatea Cluj, „Bișonul” a acordat un interviu. Realizatorul acestuia este Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

A revenit de curând la marea sa dragoste și un stadion întreg i-a scandat numele. Mihai Neșu este mai optimist decât mulți dintre oamenii cărora soarta nu le-a rezervat să-și petreacă ani buni din viață într-un scaun cu rotile. Povestește primele trări de după accident și felul în care a perceput acești ani de recuperare.

Într-unul dintre pasajele interviului, Neșu spune: „Când a venit psihologul la mine, după accident, l-am dat afară după o săptămînă. Mi se părea că el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred şi în altceva. În prietenie. Un prieten adevărat, care ţine la tine necondiţionat, are mai multe sfaturi să-ţi dea decât un psiholog. Am înţeles în toate zilele şi nopţile astea, mai degrabă cine nu sunt decât cine sunt. Eu, Mihai Neşu, credeam că sunt indestructibil. Până să mă accidentez, asta credeam. Tot ce s-a întâmplat este pentru că trebuia să se întâmple”.

Vezi AICI interviul integral realizat de Marius Mitran.

6 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca