Îngerii au încins atmosfera într-un nou club de fițe din Cluj (VIDEO) - LOOKPLUS
Îngerii au încins atmosfera într-un nou club de fițe din Cluj (VIDEO)

Îngerii au încins atmosfera într-un nou club de fițe din Cluj (VIDEO)

Nu doar modelele de la Victoria’s Secret poartă aripi de îngeri, ci și animatoarele celui mai nou club de fițe din Cluj-Napoca. Fetele au încins atmosfera cu mișcările lor lascive, iar petrecăreții au uitat că suntem în postul Crăciunului. Distracția s-a terminat abia în zorii zilei.

Aripi de îngeri, costume metalice, dar și o coregrafie care încinge imaginația bărbaților. Aceastea sunt ingredientele cu care managerii celui mai nou club de fițe din Cluj încearcă să îi atragă pe amatorii de petreceri. Iar eforturile lor nu au rămas fără rezultat.

Într-un asemenea club și vestimentația trebuie atent aleasă, iar vedetele LOOK TV au ținut cont de asta. Romana Fărcaș și Luciana Indre au atras toate privirile cu ținuta lor.

„Conceptooo!! Nu puteam altfel decât Concepto la un eveniment. Suntem în trend și cu clubul pentru că ați văzut se poartă argintiul, griul. De fapt, se poartă îngerii și noi suntem îngerii care aduc moda și bunul gust în club”, a declarat Romana.

Cea care le-a îmbrăcat pe vedetele Look TV a fost Anda Feher, designerul care a creat și ținutele animatoarelor din club.

Clubul NOA (Nest Of Angels) vrea să fie unul de referință în întreaga Transilvanie, iar pentru asta s-au investit sute de mii de euro. Doar sistemul de sonorizare a costat jumătate de milion de euro. DJ Project & Adela Popescu alături de Adrian Eftimie sunt primii artiști care vor concerta în club, în această seară, începând cu ora 21:00.

5 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca